09. 16. update – Előrehozott AE1 – friss információk!

——————————————————————————————————

Kedves Hallgatók,

A szeptemberi előrehozott AE vizsga időpontjai a következők:

Írásbeli: szeptember 21., hétfő, AudMax 7:30-10:00 és 16:00-18:00 óra (ez egy vizsga, csak teremhasználat miatt két részre kell osztanunk).

Szóbeli:

szeptember 23., szerda, 14-16 óra Petőfi II. terem, 16-18 óra 3302. terem

szeptember 24., csütörtök, 10-14 óra, 3302 terem

szeptember 25., péntek, 8-12 óra, III. terem

Amennyiben a jelentkezők száma indokolja, hirdetünk még egy időpontot szeptember 25 délutánra.

A vizsgaidőpontokra Neptunon kell jelentkezni, miután felvették az Academic English vizsga kurzusát. Az időpontok néhány napon belül meghirdetésre kerülnek, erről is tájékoztatjuk majd Önöket.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vizsga hagyományos módon zajlik (személyes jelenléttel, papír alapon), és ezért csak akkor tartjuk meg, ha a járványügyi helyzet is lehetővé teszi a jelenléti vizsgáztatást. Megértésüket köszönjük.

————————————————————————————

Előrehozott (évközi) Academic English 1 vizsga

Kedves Hallgatók!

Az Angol-Amerikai Intézet a BTK Tanulmányi Osztályával való egyeztetés után úgy döntött, hogy 2020. szeptemberében meghirdet egy (egy darab) Academic English 1 vizsgaalkalmat. A vizsgaalkalom a 2020/21 tanév I. félévének vizsgaidőszakára halasztott Academic vizsga előrehozott időpontjának tekintendő, ezért „próbálkozási kísérletnek” számít. (Vagyis, ha valamely vizsgarész nem sikerül, akkor az egy felhasznált vizsgaalkalomnak számít). A sikeres vizsgaeredmények ugyanakkor továbbvihetők nem csak december/januárra, hanem a tavaszi vizsgaidőszakra is.

A vizsgaalkalom felkínálásával szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak a hallgatóinknak, akik már tavasszal készen álltak a vizsgára, és csak a koronavírus-helyzet miatt nem vizsgázhattak. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a vizsga általában annál sikeresebb, minél gyorsabban követi az elvégzett nyelvi kurzusokat (kisebb a felejtés veszélye), ezért érdemes most megpróbálkozni a vizsgával. Emellett az előrehozott vizsgával a téli vizsgaterheiket is könnyíteni tudják.

A vizsgára jelentkezéshez fel kell venni az Academic English 1 tárgyat a Neptunban, majd jelentkezni kell a meghirdetett évközi vizsgára. A vizsgára csak azok a hallgatók jelentkezhetnek, akik 2020. májusáig teljesítették az Academic English 1 előfeltételeit.

Minden további kérdést a bajnoczi@ieas-szeged.hu e-mail címre várunk.

Várjuk jelentkezésüket és sok sikert kívánunk a vizsgához!

ELTEAL Tanszék